Rebusløp med Wittario

Rebusløp fra Wittario er det perfekte avbrekket både på skolen og på arbeidsplassen. Book en demo eller prøv oss gratis i dag.
  • Rutespill
  • QR-kode
  • Teambuilding og morsomme skoledager

Et hav av muligheter for barn og voksne

I en digital hverdag leverer Wittario digitale løsninger til barn og ungdom på skolen, så vel som arbeidsplasser, med fokus på teambuilding, onboarding av nyansatte og morsomme leker til lønningspilsen.

Med Wittario står du fritt til å bestemme innholdet i rebusløpet helt selv. Dersom du ønsker tips eller har spørsmål til en av våre konsulenter kan en demo bestilles her – og du er selvfølgelig velkommen til å benytte deg av malene som allerede finnes i spillbanken vår.

Rebusløp i appen vår

Her er et eksempel på hvordan det kan løses: La oss si at du har en samfunnsfagtime, og skal bekrefte at elevene har fulgt med i timene om demokratiet i Norge og valgprosessen. Du har delt klassen på 28 elever inn i syv lag på fire, og har lagt ut syv QR-koder i klasserommet. Når elevene skanner denne får de opp en video med kort informasjon om rebusløpet de skal begi seg ut på og hvor elevene finner neste post.

Konkurransen

Derfra kan elevene finne ønsket antall poster hvor de skal forsøke å samle poeng. Hvor stort område elevene skal bevege seg i kan du bestemme helt selv. Svarene leveres i appen og de som blir først ferdig vinner. 

Bestem antall spillere på hvert lag

Del inn i så mange lag du ønsker med et egnet antall spillere på hvert. Noen ganger passer det best med færre større lag – andre ganger mange små.

Se hvordan skolene rundt Moss Havn brukte rebusløp med Wittario:

Morsomme oppgaver

Kun fantasien setter grenser for hva slags type spørsmål og oppgaver du vil inkludere i rebusløpet ditt. På skolen kan det være greit å kombinere litt gøy med litt læring, og la barna utfolde seg i et nytt terreng.

Bruk QR-kode

Å lage innhold på forhånd som blir tilgjengelig når man skanner en QR-kode gir deg mye større fleksibilitet i forhold til hvordan du deler generell informasjon om rebusløpet. Her legger du også inn hvor neste post er å finne.

Når man skanner QR-koden kan man få opp instrukser via:

  • Video
  • Lyd
  • Tekst

Det er også mulig at alle postene inneholder en kode, slik at du kan spille inn videoer eller lydklipp til hver stasjon. Laget skanner koden og må hjelpe hverandre i jakten på riktig svar. 

Teambuilding på arbeidsplassen

Vi er tilbake på arbeidsplassen etter et par år på hjemmekontor. Mange har kanskje behov for å bli kjent med kollegaene sine på nytt, eller skape sterkere bånd mellom de ansatte i bedriften. I tillegg passer det perfekt til onboarding av nyansatte.

Lag et eget opplegg

Her kan du hente inn funfacts om ansatte, gi lærerik informasjon om de forskjellige avdelingene og involvere samarbeidspartnere. Med rebusløp fra Wittario har du muligheten til å skreddersy teambuildingen akkurat som du ønsker.

Rebusløp på skolen

Digitaliseringen av skolen er i full blomst og vi ser at mange elever har godt av læringen som foregår utenfor klasserommet. Frisk luft kombinert med lett mosjon og et annerledes læringsmiljø lar deg se en ny side av elevene. I tillegg er det gøy underveis!

Rebusen kan starte med at deltagerne skanner en QR-kode i klasserommet og får videre instrukser om hvor de finner neste post. Når barna prøver å finne frem til riktig sted sammen får de øvd på samarbeid, samt at mange har lettere for å ta til seg informasjon og læringsmaterialet.

Om Wittario

Vi ønsker å hjelpe deg å bygge et arbeids- og læringsmiljø som er både aktivt og morsomt. I Wittario har vi troen på at læring er for alle, og at variasjon er nøkkelen til å inspirere mange ulike former for læring.

Derfor har vi laget Wittario: En plattform som bryter ned forskjeller og forener alle som ønsker å lære gjennom morsomme spill og aktiviteter.

Prøv oss gratis eller bestill en demo

Dersom du er nysgjerrig på hvordan Wittario fungerer og vil vite mer kan du få teste spillene gratis. Da kan du både ta en titt spillbanken vår og prøve å lage spill selv. Om du ønsker at noen hos oss viser deg rundt samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål, kan du enkelt bestille en demo.

Kontakt oss via e-post

Dersom du ønsker å prate med noen i Wittario, har vi et kontaktskjema på nettsiden vår hvor vi svarer så fort vi kan via e-post. Eventuelt har vi en chat-funksjon hvor du enten kan logge deg på Messenger, eller skrive som gjest.

Flere artikler