Stort engasjement på butikkledersamlingen til Normal

Den 29.septeber ble det avholdt butikkledersamling for retail kjeden Normal, region øst.

Som en del av ledersamlingen ble de ansatte delt inn i grupper på fire, og gruppene gikk deretter ut på tur med Wittario-appen for å kombinere fysisk aktivitet med faglig og kreative oppgaver. De fikk gjennom Wittario-spillet opplæring i nye produkter, butikkdrift samt gjort forberedelser til årets julesalg samtidig som de fikk utfordret kreativiteten, testet sin kunnskap og skapt samhold i lederteamet.

Normal kjøpte en eventpakke av Wittario hvor de fikk skreddersydd et eget læringsspill med innhold og oppgaver tilpasset deres ønsker og behov.

Samarbeidet med Hanne Kjeldstadli Hansen fra Wittario fungerte supert både i forkant, underveis og i etterkant av prosessen. Veldig gøy å følge prosessen fra ide til ferdig spill og helt supert å få tilsendt ferdig spill resultat i etterkant. Det ble en fin oppsummering av samlingen når vi viste frem alles kreative og faglige bidrag på storskjerm; nyttig med både faglige innspill, artige filmsnutter og bilder som brakte frem mye latter og gode diskusjoner.    
De ansatte storkoste deg, de likte særlig godt variasjonen i de ulike oppgavetypene som sørget for at kreativiteten fikk fritt spillerom. Konkurranseinstinktet ble tent og aktiviteten med Wittario ble en stor suksess, sier Magne Polsrød, regionsjef i Normal Norge.
Teambuilding utendørs kombinert med kreativt og faglig påfyll ble en suksess.

Flere artikler