Teambuilding – leker og aktiviteter

Etter en lang periode med hjemmekontor, isolering og sosial distansering er det viktigere enn noensinne å knytte bånd med mennesker igjen. Wittario tilbyr flere forskjellige teambuilding-aktiviteter som lar dere bli kjent på nytt – eller for første gang.

Hvorfor er teambuilding viktig?

Nå som alle arbeidsplassene har åpnet igjen og vi skal treffe kollegaer igjen er det kanskje noen nervøse skritt som tas på vei inn dørene. Mange av oss har sittet hjemme og mistet noe av relasjonen til arbeidsplassen og menneskene vi jobber sammen med. Det er en rekke fordeler ved å bygge opp en god lagmoral på arbeidsplassen og tilrettelegge for at ansatte har mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

Man må samarbeide på en arbeidsplass. Jo bedre du kjenner personen du skal kommunisere og samarbeide med, desto større sjanser har du for et godt resultat.

Vil du prøve Wittario? Book en gratis demo med Hanne!

Hvilke fordeler har teambuilding for bedriften din?

Mange selskaper har sett en langt høyere turnover under pandemien enn tidligere, og terskelen for å bytte arbeidsplass virker nå lavere enn før. En aktiv strategi for relasjonsbygging mellom de ansatte i bedriften kan øke tilfredsheten og lojaliteten de har til bedriften.

Teambuilding har blant annet følgende fordeler:

 • Lar ansatte se hverandre i et annet lys
 • Ansatte føler seg sett og hørt
 • Deltakere blir bedre kjent med hverandre
 • Bygge relasjoner og fremheve samarbeid
 • Psykologisk trygghet
 • Kommunikasjonen blir bedre

Prøv våre teambuilding-aktiviteter

Utviklingen på digitale flater går stadig fremover. Det er lite som tyder på at den teknologiske utviklingen kommer til å stoppe opp med det første. Med Wittario får du innovative løsninger som kan settes opp så raskt som på 5 minutter. Vi tilbyr varierte og spennende oppgavetyper med fokus på overraskelsesmomenter og bevegelse utendørs.

Eksempler på morsomme måter å bruke appen på:

 • Fleip eller fakta-spørsmål om ledere og ansatte – passer spesielt bra ved nyansettelser.
 • Knytt bånd med ansatte i andre byer og land ved å prate sammen og løse de samme oppgavene på forskjellige skjermer med augmented reality*.
 • Lag “walk and talk”-spill

*Augmented reality betyr at du kombinerer noe virkelig du finner ute med noe digitalt i appen vår. Med andre ord kan du og kollegaen din være på helt forskjellige steder, men få opp de samme tingene på skjermen.

Kilde: Dr. C. H. Hillman, University of Illinois


“Med Wittario ønsker vi å tilgjengeliggjøre en plattform hvor mennesker føler seg inkluderte, trygge, og bygger en-til-en-relasjoner”

Gamification har kommet for å bli

“Gamification” vil si å legge til spillelementer i settinger og miljøer hvor det vanligvis ikke er spillelementer. Hjernen vil koble seg på på en helt annen måte i et spill – enten det er konkurranseinstinktet eller barnet i deg som vekkes. Uavhengig om hvert lag spiller for å vinne eller er fornøyde med å delta, er Wittario en annerledes og morsom opplevelse borte fra det daglige arbeidsmiljøet.

Vi i Wittario har ståltro på at gamification er en stor del av fremtiden – derfor satser vi hardt på det på plattformen vår. Når tiden er ute i spillet garanterer vi at de ansatte har knyttet tettere bånd.

Bli bedre kjent med kollegaene dine

Hvor mange barn har Frank? Er Anne i slekt med kongefamilien? Bygde Jonas skoler sammen med Unicef i Eritrea etter videregående? Det er ikke alltid like lett å få med seg alt i verken små eller store bedrifter. Med Wittario kommer du tettere på de du er sammen med hver eneste dag, og lærer deg å kjenne de igjen med bind for øynene. 

Med Wittario kommer du tettere på de du er sammen med hver eneste dag, og lærer deg å kjenne de igjen med bind for øynene. 


Finn aktiviteter som passer dere

Det har ikke noe å si om man har mange ideer fra start, eller trenger hjelp til å komme i gang. Wittario har en egen spillbank du kan teste spill fra. I tillegg er det enkelt for brukerne våre å lage sine egne spill.


Det er få begrensninger for hvilke aktiviteter du kan gjøre i appen. I Wittario får du prøve deg frem og finne spillet som passer akkurat deres behov.

Vi satser også hardt på utdanning

I en stadig mer digital hverdag er viktigheten av å komme seg ut større enn det har vært før. Barn og ungdom snakker kanskje mer med hverandre på internett enn de gjør ansikt til ansikt. Dette er selvfølgelig et resultat av at pandemien har tvunget oss til å være mer inne, men også at verden stadig utvikler seg i en skjermbasert retning.


Med spillbasert læring får du utviklet deg i:

 • Problemløsing
 • Språk & kommunikasjon
 • Kreativitet
 • Samarbeid og relasjoner
 • Kritisk tenking

Frisk luft stimulerer kropp og sinn

Både barn og voksne har godt av frisk luft. I tillegg til en sunn endring i omgivelser, gir frisk luft oss mer energi, øker oksygenopptaket og gjør oss mer kreative. Det er tre ting vi setter høyt og ønsker å bidra til med applikasjonen vår.

Live Leer, HR-sjef i Storebrand på tur med Lars Gunnar Fledsberg, Daglig leder i Wittario


Hvem er Wittario?

Vi er et norsk selskap som ble lansert i mars 2021 etter å ha startet opp i 2019. Vi har opplevd en enorm vekst fra start, og har i dag omtrent 1000 kunder i bedrift- og utdanningsmarkedet. Vi ønsker å skape en plattform hvor kollegaer kan:

 • Skape en lagkultur hvor dere kjenner hverandre
 • Bygge 1-1-relasjoner
 • Lære nye ferdigheter fra andre avdelinger

I Wittario-appen er det enkelt å lage spill for både store og små grupper. Spillene kan vare i 15 minutter, 30 minutter eller et par timer. Ønsker du hjelp, kan Wittario guide deg gjennom hele prosessen.

“Alle har noe å lære bort - vi ønsker å være plattformen dere gjør det på.”

Prøv oss gratis eller bestill en demo

Dersom du er nysgjerrig på hvordan Wittario fungerer og vil vite mer kan du få teste spillene gratis. Da kan du både ta en titt spillbanken vår og teste ut å lage spill selv. Om du ønsker at noen hos oss viser deg rundt samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål, kan du enkelt bestille en demo.

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du har spørsmål om appen og hvilke type spill som kan passe til teambuilding i deres bedrift. Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så svarer vi så fort vi kan. Om du trenger raskt svar kan du også sende oss en melding på chat.


Flere artikler