
Nå kan du fjerne deltakere fra en publisert aktivitet. Det er en rask og enkel måte å rydde bort testkjøringer før du deler den til alle deltakerne.
Denne funksjonen er tilgjengelig på siden for den publiserte aktiviteten og kan utføres av både instruktør og medinstruktører. Men bruk den med forsiktighet, for når du sletter en deltaker, kan ikke besvarelsene gjenopprettes.
Det er to måter å fjerne deltakere på:
Åpne ⋮-menyen ved siden av deltakeren i deltakerlisten, og velg Fjern deltaker.

Åpne Aktivitetshandlinger-menyen øverst på aktiviteten, og velg Fjern alle deltakere.

Begge handlingene fjerner deltakerens svar og opplastede filer permanent, og kan ikke angres.

Finner du ikke svar på spørsmålene dine, eller har du tilbakemeldinger? Kontakt oss, så hjelper vi deg!
Våre åpningstider:
Mandag til fredag 08-16.