
Nu kan du ta bort deltagare från en publicerad aktivitet — ett snabbt sätt att rensa bort testkörningar innan du delar den med alla deltagare.
Den här funktionen är tillgänglig på sidan för den publicerade aktiviteten och kan utföras av både instruktören och medinstruktörer. Använd den dock med försiktighet — när du tar bort en deltagare kan svaren inte återställas.
Det finns två sätt att ta bort deltagare på:
Öppna ⋮-menyn bredvid deltagaren i deltagarlistan och välj Ta bort deltagare.

Öppna menyn Aktivitetsåtgärder högst upp på aktiviteten och välj Ta bort alla deltagare.

Båda åtgärderna tar bort deltagarens svar och uppladdade filer permanent, och går inte att ångra.

Hittar du inte svar på dina frågor, eller har du förslag? Kontakta oss så hjälper vi dig!
Våra öppettider:
Måndag till fredag 08-16.